Ce mesaj sa aleg pentru a o felicita pe coleg/a mea de servici in cazul unei avansari ?

Articol scris in Utile  de: armand
Martie 5th, 2007
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
12,668 views

O alegere grea ! Trebuie sa tinem cont de anumite aspecte legate de gen ,varsta, pozitie sociala, pozitie in cadul firmei, nivel de prietenie,personalitatea ta si a ei,momentul din zi si cel mai important ce afinitati are peroana respectiva fata de acest aspect al felicitarilor. Daca-I plac trandafirii nu poti sa-i dai garoafe,sau mai rau daca si-a exprimat pozitia fata de felicitari care poate sa fie negativa .Sunt persoane ce au o pozitie rece fata de primirea unei felicitari on line !

Asta insemana ca trebuie sa abandonezi? Nu, bineinteles! O tiparesti si o oferi ! Asta inseamna ca persoana respectiva doreste contactul dorect cu cel care face acest gest deosebit ,se pare ca face parte din tabara adversa din razboiul computere contra umanitate !

Un alt aspect este nevoie neaparat de flori sa insoteasca felicitarea ? Depinde de circumstanta!

De 8 Martie, nu se poate face acest lucru pentru ca florile sunt asociate din cele mai vechi timpuri cu frumusetea si fragilitatea feminina. Dar in cazul avansarii pe un post superior nu este necesar insotirea florilor,decat daca tu esti barbat si doresti sa-I atragi atentia …aici este importanta si natura mesajului.

Mai este importanta si calea de transmisiei care nu trebuie sa fie prea oficiala -nu ar fi prea bine primit prin fax din biroul vecin doar daca ar tine loc de o gluma colegiala.

 

Sigur ai o parere!!!!! .... Nu ai nicio parere??? Chiar nici una?