Cate tipuri sau categorii de felicitari pot exista?

Articol scris in Utile  de: armand
Martie 21st, 2007
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
14,561 views

Cate tipuri de activitati are un om ? Cam atatea ctegorii de felicitari ! Dar inmultite cu 2 sau cu 3 ! Cand un prieten incepe o activitate nu saluti startul cand este in plina glorie nu spui sa o tina tot asa , dar cand un coleg iese la pensie ? Nu-I transmiti sincere felicitari pentru munca depusa?

Cam atatea categorii sunt ,de fapt un om ,optimist, pozitiv lumineaza! Dar daca razele sale sunt obturate de un perete ( pentru ca sta intr-un birou) atunci ce face el ? Trimite o felicitare , on line ,prin curier rapid ,prin posta sau chiar o duce personal . Nevoia de a felicita pe cineva cred ca tine de sentimentul altruist al nostru de a le arata celorlati din jur ca vedem efortul sau realizarile celor din jur iar uneori chiar vrem sa atragem atentia prin aceasta!

Cand o persoana primeste o felicitare pentru acel moment, cat citeste in sinea sa mesajul ,se simte speciala si acest sentiment il atribuie celui care i-a trimis aceea felicitarea ,deci daca uneori ati gresit sau vreti sa atrageti atentia celui iubit puteti face un gest ca intr-o zi de luni ,mohorata pentru toti, sa –I trimiteti o felicitare pesoanei iubite.

 

Sigur ai o parere!!!!! .... Nu ai nicio parere??? Chiar nici una?